logo-samandehi

مراحل بهینه سازی وب سایت

  • مرحله اول: نام دامنه مرتبط با موضوع سایت

اولین مرحله در بهینه سازی سایت، انتخاب نام دامنه مناسب می باشد. نام دامنه به موتورهای جستجو کمک می کند تا بتوانند سایت شما را راحتتر پیداکنند، به عبارتی نام سایت شما، کلیدی ترین کلمه کلیدی سایت شما می باشد و قبل از طراحی سایت حتما بایستی مد نظر قرار بگیرد، چرا که طراحی سایت و مراحل بعد از آن، همگی وابسته به نام دامنه است. واقعیت دیگر، ترجمه نام دامنه است که توسط موتورهای جستجو انجام می شود و تاثیر زیادی در بهینه سازی سایت شما دارد.

  • مرحله دوم: استفاده از سیستم مدیریت محتوای قوی

سایت شما بدون سیستم مدیریت محتوا، هیچ شانسی برای افزایش رتبه در موتورهای جستجو ندارد. بنابراین ابتدا باید یک سیستم مدیریت محتوای قوی مانند جوملا، وردپرس یا آرتاوب برای وب سایت خود انتخاب نمایید و سپس بهینه سازی سایت خود را آغاز کنید. سیستم های مدیریت محتوای قوی، ابزارها و افزونه های مختلفی برای مدیریت بهینه سازی سایت دارند که شما می توانید از آنها برای بهبود ساییتان استفاده کنید، در حالی که سایت های استاتیک، هیچ شانسی برای افزایش رتبه در موتورهای جستجو ندارند.

  • مرحله سوم: طراحی سایت حرفه ای

احتمال اینکه سایت شما بدون استانداردهای جدید طراحی وب و زبانهای برنامه نویسی قوی و تکنیکهای فشرده سازی و کم حجم سازی، رتبه خوبی در موتورهای جستجو کسب کند، نخواهد داشت. استانداردهای کنسرسیوم www یا W3C بهترین استانداردهای لازم را برای طراحی سایت به شما ارائه می نمایند. طراحی layout صفحه بدون جدول (table less) و با استفاده از تگهای div و استانداردهای CSS ،HTML5 و JQuery بهترین راهکار طراحی سایت است که به موتورهای جستجو کمک می کند تا سایت شما را راحت تر پیمایش و فهرست بندی (index) کنند.

  • مرحله چهارم: هاستیگ و میزبانی قوی

یک هاست خوب می تواند تاثیر بسزایی بر روی میزان بازدید از سایت شما داشته باشد. بهترین کاری که می توانید در این زمینه برای سایت خود انجام دهید، استفاده از یک میزبان یا سرور اختصاصی است که البته هزینه بالایی خواهد داشت. البته می توان به جای اجاره یک سرور اختصاصی، از یک IP اختصاصی استفاده کرد که هزینه زیادی نخواهد داشت. در هرحال اگر از سرورهای اشتراکی استفاده می نمایید، باید از سایت های  دیگری که بر روی سرور میزبانی می شوند مطلع شوید. شرکت آرتاپارس بررسی کامل و جامعی در این زمینه برای شما انجام خواهد داد.

  • مرحله پنجم: مطالب جدید و کاربردی

قبل از هر چیز باید بگوییم، سعی نکنید در سایت خود از اطلاعات سایت های دیگر استفاده کنید. موتورهای جستجو به شدت این موضوع را کنترل کرده و سایتهایی را که مطالب را از سایت های دیگر کپی می کنند به هیچ عنوان در اولویت بندیهای خود قرار نمی دهند. نکته دیگر، جدید و بروزبودن مطالب سایت شماست. اگر بتوانید مطالبی ایجاد کنید که نمونه آن در سایت دیگری وجود نداشته باشد و از طرفی کلمات کلیدی خوب و کاربرپسندی داشته باشند، کمک خوبی به سایت شما می کند تا بتواند در موتورهای جستجو بهتر شناسایی گردد. شرکت آرتاپارس با تجربیات بالای خود در این زمینه می تواند مشاوره خوبی را به شما بدهد.

  • مرحله ششم: کلمات کلیدی و عنوان مطالب و صفحات

موتورهای جستجو قبل از هر گونه بررسی صفحات سایت شما، ابتدا عنوان صفحات را کنترل می نمایند. عنوان صفحات در عین حال که باید کوتاه باشد، باید جامع نیز باشد. عنوان صفحات بایستی ارتباط زیادی با کلمات کلیدی سایت داشته باشد، هرچه این ارتباط بیشتر باشد، موتورهای جستجو تمایل بیشتری برای ایندکس کردن سایت شما پیدا می کنند. از طرفی عنوان نباید شاما موارد تکرای باشد، چراکه نمی توان با این روش ها موتورهای جستجو را اغفال کرد. موضوع دیگر توضیحات صفحات سایت (description) است که باید پس از نمایش توسط موتور جستجو، نظر کاربران را جلب کرده و کاربران را به سایت شما هدایت نماید.

  • مرحله هفتم: تعریف کلمات کلیدی مناسب و کاربرپسند

کلمات کلیدی، مهم ترین نقش را در پیدا کردن سایت شما توسط موتورهای جستجو بازی می کنند. اینکه سایت شما چه تعداد کلمه کلیدی داشته باشد و تا چه میزان بتواند نیاز کاربران را از طریق کلمات کلیدی جذب کند، ارزش و رتبه سایت شما در موتورهای جستجو را تعیین می نماید. مهم ترین واقیت در سئو، این است که کاربران اینترنت از طریق کلمات کلیدی سایت شما را پیدا می کنند، بنابراین تعریف کلمات کلیدی خوب و مناسب، بیشترین تاثیر را در جذب مخاطب دارد. کلمات کلیدی باید دو خصوصیت مهم داشته باشند، یکی اینکه کمتر توسط سایت های دیگر استفاده شده باشند و دیگر اینکه کاربران بخواهند از آن کلمات استفاده کنند.

  • مرحله هشتم: محدودی سازی دسترسی

اگرچه ما همیشه به دنبال این هستیم که موتورهای جستجو صفحات سایتمان را پیدا کنند و مطالب آنها را در فهرست خود بیاورند، اما بعضی از صفحات سایت هستند که نیاز به ایندکس نمودن ندارند و به عبارتی بهتر است موتورهای جستجو آنها را پیدا نکنند. برای اینکار بایستی فایلی به نام Robots.txt را در ریشه سایت خود ایجاد کنیم تا موتورهای جستجو فقط به دنبال صفحاتی بگردند که ما می خواهیم.

  • مرحله نهم: معرفی سایت به موتورهای جستجو

تمام کارهایی که تا کنون انجام دادیم، پشت پرده است و موتورهای جستجو بدون اینکه سایت شما به آنها معرفی شود، از دنیای بزرگی که از نظر خود ایجاد کرده اید بی خبر خواهند ماند. بنابراین باید سعی نمایید هرچه زودتر سایت خود را به موتورهای جستجو نظیر گوگل، یاهو و بینگ معرفی کنید. روشهای مختلفی برای انجام اینکار وجود دارد، شرکت آرتاپارس می تواند بهترین روش را در این زمینه به شما پیشنهاد و اقدام نماید.

  • مرحله دهم: ثبت سایت در شبکه های اجتماعی، دایرکتوری ها و لینک سازی

اگر سایت شما صفحه ای اختصاصی در شبکه های اجتماعی مانند تویتر، گوگل پلاس و فیس بوک داشته باشد، بسیار می تواند به شما در بهینه سازی سایتتان کمک کند. دقت کنید که مطالبی که در این شبکه ها قرار می دهید، مفید بوده و تمایل کاربران را برای بازدید از سایت شما که لینک آن را قبلاً در شبکه اجتماعی قرار داده اید، بر انگیزد. علاوه بر این، وجود لینک سایت شما در فهرست های و بی نظیر Yahoo Directory و Dmoz می تواند به سایت شما در افزایش بازدید و رنک کمک کند. خرید بنر تبلیغات در سایت های معتبر نظیر وبلاگ ها و سایت های معتر خبری و آموزشی نیز می تواند کمک بسزایی در افزایش رنک سایت داشته باشد.

Full Reviw on best bokkmakers by http://artbetting.net/
Download Premium Templates
Bookmaker No1 in The UK - William Hill by w.artbetting.net


ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

پشتیبانی: 3836 3890 051

مدیریت: 8080 3892 051

فروش: 8080 3893 051
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید